Понеделник – Събота: 8:00 – 18:30Неделя: 10:00 – 16:00
0 items - 0.00лв. 0

Добре дошли в Далия
ателие за цветя

където цветето среща изкуството

Магазин за цветя ДАЛИЯ е един истински оазис, с приказно красиви, екзотични цветя, за вашия офис, вашия дом, за вашата градина.

Магазин за цветя Далия отвори вратите си във Варна неотдавна, но с гордост може да кажем, че успяхме да привлечем нашите клиенти с разнообразието от красиви и екзотични цветя, букети, керамични изделия, торфопочвена смес, препарати.

Колективът ни работи с професионализъм и вдъхновение , търси контакти и партньори от Фирми и магазини с подобна дейност и организира доставка на цветя в страната и чужбина.

Какво ще ви предложим?

от сърце

Фирмата изработва букети, цветни аранжировки, кошници и булчински букети както по модел от предложения каталог, така и по идея на клиента на атрактивни цени. Визията на предложенията в каталога може да зависи частично от сезона, но цялостния вид на аранжировката се запазва.

При поръчка на цветя по телефона е възможен избор на дата и час за изпълнение на поръчката, а също така и магазин, в който тя да бъде получена и платена от клиента.

Ние предлагаме изключително интересни идеи за подарък, с който да изненадате любим човек, да предизвикате еуфория и да отправите своето пожелание по оригинален начин. В ателието могат да се видят мостри на вече правени сувенири, както и предварително да се визуализират Вашите идеи.

Оригинален подарък Вие може да припознаете и сред изключително богатият ни асортимент от различни видове продукти, ръчно изработени сувенири и артистични решения от нашият екип.

Ателие Далия предлага цялостна организация и декорация на сватбени тържества.

Ние ще украсим и ще се погрижим за всяка подробност от Вашето тържество. Ще подходим с професионализъм към всеки един детайл в планирането на събитието от началото до края, като единствената ни цел е да се почувствате специални във всеки един момент от Вашия щастлив и емоционален ден.

Ние Ви предлагаме и невероятни аксесоари:

Покани за сватби и кръщенета; Ритуални свещи, чаши и бутилки; Подаръци за гости; Книга за пожелания; Възглавнички за халки; Кошнички и късметчета; Булченски букети; Бутонери и гривни; Декорация на младоженската маса; Украса на маса за гости; Калъфи и панделки в различни цветове; Арка и колони; Балони; И още много други аксесоари и идеи

Озеленяване за Варна и региона на домове, красиви дворове и градини. Ландшафтният дизайн съчетава творческото мислене и природата, които завладяват ума и разширяват границите на естетиката допълнително. Правилните градински аксесоари и растителни видове пък могат да дадат тон на една невероятна външна атмосфера.

Независимо дали сами ще аранжирате или наемете специалист, който да Ви помага със съвети, проектирането и изграждането на проекта за Вашата градина трябва да бъде забавно, релаксиращо преживяване.

Цената на доставката на букети и цветя за град Варна се определя в зависимост от района, в който се намира адреса за доставка.

Срокът на доставката за град Варна е минимум 3 часа от приемането на поръчката, а за страната и чужбина – 24 часа, като той може да се удължи при изпълнение на по-специфични поръчки. Фирмата не носи отговорност за неспазване на посочените срокове за доставка, поради неточно посочване на адреса за доставка от страна на клиента.

Фирмата изработва букети, цветни аранжировки, кошници и булчински букети както по модел от предложения каталог, така и по идея на клиента на атрактивни цени.

Визията на предложенията в каталога може да зависи частично от сезона, но цялостния вид на аранжировката се запазва.

При поръчка на цветя по телефона е възможен избор на дата и час за изпълнение на поръчката, а също така и магазин, в който тя да бъде получена и платена от клиента.

Начини за поръчка на цветя

В нашият магазин или на следните телефони:

Глобул +359 896 832 622

Мтел +359 884 886 180

Виваком +359 878 920 611

Начини на плащане:

– В магазина на адрес: гр. Варна, бул. Мария Луиза 32

– С пощенски запис До поискване гр. Варна 9000 Ивелина Красимирова Иванова

– По банков път: Ив Иво ООД

ОББ; BG65UBBS80021083674940